Un nou eveniment ARIG: Woskshopul cu tema

La doar o lună după primul eveniment major organizat de Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten (ARIG) pentru a marca 16 Mai, Ziua Internațională a Bolii Celiace, eveniment la care au participat peste 100 de persoane din București dar și din provincie, ARIG a lansat seria de întâlniri lunare pe care și-a propus-o la începutul verii.

 

Mai mult
Din iunie, produse L'Amande pe Amarant.ro Începând cu luna iunie, Amarant.ro va livra produse în toată ţara, direct din laboratorul L'Amande. Pentru început vom aduce pe mesele celiacilor biscuiţi, pâine, sărăţele, şi fursecuri dar și nelipsita pâine proaspătă.  Mai mult
Sensibilitate sau intoleranţă la gluten: cum faceţi diferenţa? Aveţi impresia că nu toleraţi pâinea sau pastele, dar totuşi nu aveţi simptomele bolii celiace… Puteţi fi sensibili la gluten, fără a suferi totuşi de o intoleranţă alimentară. Explicaţii în cele ce urmează.

Mai mult
Asociația Română pentru Intolerantă la Gluten - ARIG și primul eveniment din acest an O veste bună pentru toți celiacii din România, Asociația Română pentru Intolerantă la Gluten și-a reluat activitatea, și marchează ziua de 16 mai, Ziua Bolii Celiace cu un prim eveniment dedicat tuturor celor ce urmează un regim fără gluten, ca urmare a unui diagnostic medical. Mai mult
Reduceri, timp de 10 zile pe Amarant.ro

La mijlocul lunii mai, pe Amarant.ro ofertele se țin lanț.

Vrei transport gratuit la comanda ta sau pâine la ofertă? 

Alege ofertele și notează zilele în care sunt valabile. Intră pe site în zilele cu oferte, cât mai de dimineață, alege tot ce îți dorești de pe site și trimite-ne comanda.

Mai mult
Noutăți pe Amarant!. Gama Dr. Schar, disponibilă din aprilie!

Cumpărăturile pot fi o plăcere, dar de cele mai multe ori sunt o obligație de care vrem să ne achitam cât mai repede.

Un magazin bun este unul în care găsești tot ce îți trebuie, și acesta este motivul pentru care Amarant.ro lansează în curând o nouă marcă pe site – Dr. Schär.

Mai mult
Noutăți bio de la Nutri free

Vrei să economisești timp cu gătitul când ai intoleranță la gluten și în același timp să te bucuri de o masă caldă și hrănitoare?

Alfă mai multe despre gama de supe bio, fără gluten de la Nutrifree.

Mai mult
Delicii în ciocolată de la Tercetto

În căutarea unor produse fără gluten care să îți îndulcească primăvara?

Amarant.ro lansează o nouă gamă de bunătăți fără gluten, obținute exclusiv din ingrediente naturale: descoperă Tercetto de la Eurohansa. 

Mai mult
Cum să ţii o dietă sănătoasă şi completă, fără gluten

Eliminarea anumitor alimente din dieta zilnică vine cu riscul unor carenţe de vitamine şi minerale.

Ce nutrienţi lipsesc în dieta fără gluten şi cum îi compensăm în alimentaţie printr-o dietă sănătoasă, variată, fără gluten?

Mai mult
Celiacul la restaurant

Ca celiac, să ieși și să mănânci la restaurant la noi în țară poate fi o provocare. Dar nu trebuie, în nici un caz să ne izolăm și să refuzăm o ieșire. Trebuie însă să alegem cu mare atenție locația.

Ca și la noi, și în țări unde intoleranțele alimentare sunt mai popularizate, lumea își ia măsuri de precauție. Este normal și firesc și acolo și aici.

Mai mult
1 2 3 6 Înainte »