Din iunie, produse L'Amande pe Amarant.ro

Din iunie, produse L'Amande pe Amarant.ro

De când am lansat magazinul online pentru diete speciale Amarant.ro, multe lucruri s-au schimbat în bine pentru persoanele cu intoleranţă la gluten şi ne bucură mult că am contribuit şi noi la această evoluţie. Produsele fără gluten se găsesc mult mai uşor în prezent, atât în magazine cât şi online, iar opţiunile alimentare pentru cei care suferă de boala celiacă sunt tot mai diverse. Costurile unei astfel de diete sunt şi ele din ce în ce mai reduse, iar efortul şi meticulozitatea necesare asigurării unei diete fără gluten de asemenea au scăzut.

Descoperă produsele L'Amande - desserts sans gluten

În plus, persoanele cu intoleranţă la gluten au şi opţiunea de a mânca în oraş fără cea mai mică grijă. De aproximativ un an, cei care locuiesc în Bucureşti se pot delecta cu cele mai savuroase prăjituri şi dulciuri fără gluten la Cofetăria L'Amande pe Strada Lânăriei nr. 93-95. Despre prima noastră vizită la această cofetărie excelentă am scris aici.

Cu timpul am dezvoltat o relaţie tot mai strânsă cu cei de L'Amande, începând prin a le furniza ingrediente, iar ideea unei noi colaborări a venit foarte firesc. Astfel, începând cu luna iunie vom livra produse de la cofetăria L'Amande - desserts sans gluten în toată ţara, direct din laboratorul lor. Dacă eşt tentat de ideea unui desert delicios fără gluten marca L'Amande, iată ce trebuie să ştii:

Produsele sunt exclusiv fără gluten

Cofetăria L'Amande - desserts sans gluten îţi oferă posibilitatea de a te bucura de un desert sigur – toate dulciurile şi prăjiturile sunt realizate cu cea mai mare grijă şi atenţie. Materiile prime au fost selectate după căutări îndelungate şi doar ingredientele naturale şi de calitate au fost reţinute. Antreprenoarea din spatele acestui proiect de suflet, Daniela Alecse, este celiacă de câţiva ani şi înţelege exact nevoile şi dorinţele unei persoane care suferă de această intoleranţă alimentară – un dulce sigur, dar cu gust şi obţinut din ingrediente naturale, iar asta este exact ce L'Amande - desserts sans gluten oferă clienţilor săi.

Descoperă produsele L'Amande - desserts sans gluten

Cofetăria fără gluten rivalizează cu cea tradiţională

Împreună cu doamna Iuliana, Daniela a ales cele mai apreciate reţete clasice, de la cornuleţe şi biscuiţi la eclere şi choux à la crème, şi le-a adaptat bucătăriei fără gluten. Iar toţi cei care trec pragul cofetăriei L'Amande - desserts sans gluten se conving că cele două fac o treabă minunată. Aici poţi avea supriza să mănânci dulciuri fără gluten care sunt chiar mai gustoase decât produsele obişnuite!

Acum te poţi bucura de bunătăţile L'Amande - desserts sans gluten chiar dacă nu eşti din Bucureşti

Începând cu luna iunie, Amarant.ro va livra produse în toată ţara, direct din laboratorul L'Amande - desserts sans glutene. Pentru început vom aduce pe mesele celiacilor biscuiţi, sărăţele, şi fursecuri dar și nelipsita pâine proaspătă. 

Modul de ambalare al produselor este unul deosebit, pentru ca acestea să ajungă la destinaţie în stare perfectă, iar expedierea se face prin curier rapid. Timpii de onorare a comenzii pot fi mai mari decât cei pentru restul produselor de pe Amarant.ro; dulciurile şi produsele de patiserie sunt realizate la comandă pentru fiecare client şi sunt expediate a doua zi, astfel încât să ajungă la tine ca scoase din vitrină şi cât mai proaspete.

Descoperă produsele L'Amande - desserts sans gluten

Clienţii din Bucureşti pot comanda online doar cu ridicare din cofetărie, dar se bucură de avantajul de a putea savura prăjituri proaspete L'Amande - desserts sans gluten, care nu pot fi transportate prin curierat altundeva în ţară.

Pentru cei care suferă de intoleranţă la gluten, alimentaţia nu ar trebui să fie o luptă zilnică, ci un mod de a te menţine sănătos şi de a te bucura de viaţă în acelaşi timp. Amarant.ro împreună cu L'Amande - desserts sans gluten doreşte să te bucure cu dulciuri şi produse de patiserie cu gust deosebit şi obţinute din ingrediente naturale, dar fără urmă de gluten, iar în curând ne vom putea împlini acest vis pentru care muncim de multă vreme.

Comandă acum produsele L'Amande - desserts sans gluten

Urmăreşte site-ul nostru în perioada următoare şi adaugă în coşul de cumpărături bunătăţile de la cofetăria L'Amande - desserts sans gluten – suntem siguri că vei avea o surpriză foarte plăcută!
Angela Stănescu
Angela Stănescu

Autor


Comentează