Biscuiterie de Provence - tradiţia provensală a biscuiţilor cu migdale

Biscuiterie de Provence - tradiţia provensală a biscuiţilor cu migdale

Biscuiterie de Provence este o marcă familială fondată în anul 1833, în regiunea Provence (Franţa).

De 6 generaţii, pasiunea pentru produsele tradiţionale se transmite din tată-n fiu în familia Bédouin, proprietara acestei întreprinderi.

Povestea mărcii Biscuiterie de Provence începe aşadar în anul 1833, la Visan, în inima Enclavei Papilor din regiunea Provence. Fondatorul mărcii, Joseph Bédouin, făcea comerţ cu produse locale: migdale, sâmburi de caise, codiţe de cireşe. Generaţiile următoare au privilegiat migdalele şi produsele de patiserie tradiţionale ce conţin acest fruct. Întregi, sub formă de fulgi sau măcinate, migdalele reprezintă unul dintre ingredientele preferate ale patiserilor din Provence.

Biscuiterie de Provence se poziţionează astăzi ca o marcă expert în crearea de biscuiţi sănătoşi şi delicioşi, pe placul tuturor prin oferta bogată de biscuiţi săraţi, dulci, fără gluten, fără lapte şi bio.

Găsiţi prăjituri delicioase şi macarons aromaţi doar aici, pe amarant.ro

Sursa: http://www.biscuiterie-de-provence.com/historique.htm




Angela Stănescu
Angela Stănescu

Autor


Comentează